top of page

Σχετικά με εμάς

 

Το Lingua Planet είναι ένα σύγχρονο Κέντρο Ξένων Γλωσσών που δημιουργήθηκε με σκοπό την ελεύθερη ανάπτυξη και εφαρμογή των νέων παιδαγωγικών μεθόδων όπου στο επίκεντρο της εκπαιδευτικής διαδικασίας βρίσκεται ο ίδιος ο μαθητής. Στο φροντιστήριο μας η εκμάθηση της Αγγλικής γλώσσας αποτελεί για το σύνολο των μαθητών μας μια ευχάριστη και διασκεδαστική διαδικασία.

 

Στόχος μας είναι οι μαθητές μας να έρθουν σε επαφή με την κουλτούρα της Αγγλικής γλώσσας μέσα σε ένα ευχάριστο περιβάλλον που ευνοεί την δημιουργική σκέψη σε αυστηρά ολιγομελή τμήματα έως 7 ατόμων.Νέες και Καινοτόμες  ΤεχνολογίεςΤο πρόγραμμα σπουδών του φροντιστηρίου μας βασίζεται πλήρως πάνω στην εφαρμογή νέων και καινοτόμων τεχνολογιών αλλάζοντας δραστικά τον τρόπο που μια ξένη γλώσσα συνηθίζονταν να μαθαίνετε έως σήμερα. Ο ‘βρώμικος’ ασπροπίνακας με τον καθηγητή να σπαταλά το μεγαλύτερο μέρος του μαθήματος με την πλάτη του γυρισμένη σε μια κουρασμένη και αδιάφορη τάξη μικρών ή μεγάλων παιδιών αποτελεί πια παρελθόν.

 

Το φροντιστήριο μας πρωτοπορόντας τόσο στα Κουνουπιδιανά Ακρωτηρίου όσο και στα Χανιά γενικότερα ‘αγκάλιασε’ και εφάρμοσε απο την αρχή της λειτουργίας του τον ‘διαδραστικό πίνακα και τις δυνατότητες που αυτός προσφέρει καταργώντας πλήρως τον παλιό και παρωχημένο ασπροπίνακα από όλη την εκπαιδευτικη διαδικασια. Το έντυπο υλικό εμπλουτίζεται με διασκεδαστικές εφαρμογές (ebooks, digibooks), διαδραστικά εκπαιδευτικά παιχνίδια και βίντεο ‘απογειώνοντας’ το ενδιαφέρον των μικρών μας μαθητών.

Δασκάλα αγγλικών δίπλα σε μαθήτριά

Τηλέφωνο:
28210-49800

Σύγχρονη Παιδαγωγική Αντίληψη


Οι εκπαιδευτικοί μας με εμπειρία χρόνων στη διδασκαλία της Αγγλικής ως δεύτερης και ξένης γλώσσας τόσο στην Ελλάδα όσο και στο εξωτερικό είναι σε θέση να καλύψουν τις οποιοσδήποτε ακαδημαϊκές απαιτήσεις τόσο των μικρών όσο και των μεγάλων μαθητών μας.

 

Για τους καθηγητές του φροντιστηρίου μας οι ανάγκες κάθε μαθητή μας είναι ξεχωριστές, γνωρίζοντας πολύ καλά πως η δημιουργική έκφραση και οι ευκαιρίες για την ανάπτυξη της ‘μοναδικότητας’ αποτελούν αναπόσπαστο κομμάτι της επιτυχημένης εκμάθησης μιας ξένης γλώσσας.

Είπαν για εμάς:

Google ReviewΕπαγγελματίες όσο δε πάει, κι όχι μόνο! Δε το βλέπουν το αντικείμενο σαν εργασία, είναι πραγματικοί άνθρωποι, ευχάριστοι! Δίπλα στο κάθε παιδί, είτε χρειαστεί είτε όχι! Συνιστώ Lingua Planet χωρίς δεύτερη σκέψη!

Ιούλιος, 2021

Google ReviewΜπράβο παιδιά για τη δουλειά σας!!Εξαιρετικοί καθηγητές,είμαστε όλοι πολύ ευχαριστημένοι.Το συστήνουμε ανεπιφύλακτα!!

Ιούνιος, 2021

Google ReviewΆρτιοι επαγγελματίες,μεθοδικοί,εμπιστοσύνη
αξιοπιστία .Νεοι άνθρωποι κ χαμογελαστοί.!Ό,τι καλύτερο !!


Φεβρουάριος, 2021

Υψηλά Καταρτισμένοι Καθηγητές


Με προπτυχιακές “University of the West of England” & “Εθνικό και Καποδιστριακό Πανεπιστήμιο Αθηνών” και μεταπτυχιακές “University of Sunderland” & “University of Ulster” σπουδές σε πανεπιστήμια του εσωτερικού και αγγλόφωνα πανεπιστήμια του Ηνωμένου Βασιλείου, οι άριστα καταρτισμένοι καθηγητές του φροντιστηρίου μας διαθέτουν τα ανάλογα ακαδημαϊκά προσόντα για να ανταπεξέλθουν με επιτυχία στις προκλήσεις της διδασκαλίας της Αγγλικής ως ξένης ή δεύτερης γλώσσας.

 

Παράλληλα, η αγάπη και ο σεβασμός προς τα παιδιά και τις ιδιαίτερες ανάγκες τους αποτελούν πρωταρχικό μέλημα των εκπαιδευτικών του κέντρου ξένων γλωσσών μας προσφέροντας με αυτό τον τρόπο ένα ευχάριστο περιβάλλον που ευνοεί τη δημιουργική σκέψη.

bottom of page