top of page
 • Εικόνα συγγραφέαLingua Planet

Εξετάσεις Αγγλικών Online LanguageCert

Έγινε ενημέρωση: 16 Μαρ


Online εξετάσεις LanguageCert International ESOL

Online εξετάσεις Αγγλικών LanguageCert International ESOL

Τι είναι οι online εξετάσεις LanguageCert International ESOL;


Οι online εξετάσεις Αγγλικών LanguageCert International ESOL προσφέρουν στους υποψήφιους την ευελιξία να εξεταστούν από την άνεση του σπιτιού ή του γραφείου τους, οποτεδήποτε και από οπουδήποτε. Η online εξέταση είναι ακριβώς η ίδια με την δια ζώσης εξέταση (paper based ή computer based) με τους επιτυχόντες να αποκτούν το ίδιο ακριβώς πιστοποιητικό γλωσσομάθειας της Αγγλικής γλώσσας με την ίδια ακριβώς αναγνώριση.


Πιο συγκεκριμένα το πιστοποιητικό LanguageCert International ESOL είναι αναγνωρισμένο από τον ΑΣΕΠ καθώς επίσης και διεθνώς τόσο από κρατικούς οργανισμούς όσο και από αγγλόφωνα και μη πανεπιστήμια. Για πληροφορίες LanguageCert IESOL αναγνώριση.


Ποια πλεονεκτήματα προσφέρουν;


Η σημαντικότερη διαφορά των πιστοποιητικών LanguageCert σε σχέση με τα υπόλοιπα πιστοποιητικά γλωσσομάθειας είναι η πλήρης υιοθέτηση από το φορέα πιστοποίησης του μοντέλου της online εξέτασης, μέσω live τηλε-επιτήρησης. Αξίζει να αναφέρουμε ότι τα χρόνια της πανδημίας ο φορέας πιστοποίησης LanguageCert χρησιμοποιώντας εργαλεία και δοκιμασμένες τεχνικές χρόνων (Guidelines and Best Practices) ήταν σε θέση να προσφέρει άμεσα και με ασφάλεια πιστοποιήσεις Αγγλικών υψηλού επιπέδου και παγκόσμιας αναγνωρισιμότητας από την άνεση του σπιτιού του ίδιου του υποψηφίου. 


Επιπλέον, ένα ακόμα πλεονέκτημα των online εξετάσεων Αγγλικών είναι η δυνατότητα των άμεσων αποτελεσμάτων εντός 3 εργάσιμων ημερών και η άμεση αποστολή του πτυχίου σε ψηφιακή μορφή έτσι ώστε ο υποψήφιος να είναι σε θέση να το χρησιμοποιήσει κατευθείαν σε προκηρύξεις ΑΣΕΠ, εργασία στο εξωτερικό, σπουδές σε αγγλόφωνο πανεπιστήμιο κτλ. 


Επιπρόσθετα, ένας υποψήφιος επιλέγοντας ένα αμιγώς Βρετανικό πιστοποιητικό γλωσσομάθειας όπως είναι το LanguageCert International ESOL εξετάζεται πρωτίστως στην ικανότητα του να χρησιμοποιεί την Αγγλική γλώσσα σωστά, με την εξέταση να είναι εστιασμένη κυρίως στις επικοινωνιακές δεξιότητες και λιγότερο σε γραμματικούς κανόνες και ασκήσεις.


Πιο συγκεκριμένα οι online εξετάσεις προσφέρουν:

 • Ευελιξία: Εξετάζεστε 24/7, 365 ημέρες το χρόνο, προσαρμόζοντας την εξέταση στο δικό σας πρόγραμμα.

 • Ταχύτητα: Γρήγορη εγγραφή έως και 4 ώρες πριν την εξέταση και αποτελέσματα σε 3 εργάσιμες ημέρες.

 • Αξιοπιστία: Ασφαλής και αξιόπιστη εξέταση με live επιτήρηση από εκπαιδευμένο επιτηρητή.

 • Άνεση: Εξετάζεστε σε ένα οικείο και άνετο περιβάλλον, μειώνοντας το άγχος.


Ειδικότερα η παρουσία ενός επιτηρητή κατά την διάρκεια των εξετάσεων είναι σημαντική για τις online εξετάσεις Αγγλικών LanguageCert. Πιο συγκεκριμένα ο επιτηρητής είναι πρωτίστως υπεύθυνος για τη διασφάλιση των ίδιων συνθηκών εξέτασης των online εξετάσεων με αυτές σε ένα πιστοποιημένο εξεταστικό κέντρο. Επίσης ο επιτηρητής καθοδηγεί τον εκάστοτε υποψήφιο καθόλη τη διάρκεια της εξέτασης μειώνοντας το άγχος του και προσφέροντας μια ομαλή και άνετη εμπειρία εξέτασης.


Ποιες εξετάσεις LanguageCert International ESOL προσφέρονται online;


Τα πιστοποιητικά γλωσσομάθειας της Αγγλικής γλώσσας LanguageCert International ESOL καλύπτουν όλα τα επίπεδα του κοινού Ευρωπαϊκού πλαισίου αναφοράς για τις γλώσσες.


Πιο συγκεκριμένα τα διαθέσιμα επίπεδα είναι:

 • A1 Preliminary

 • A2 Access

 • B1 Achiever

 • B2 Communicator

 • C1 Expert

 • C2 Mastery


Επίσης υπάρχει η δυνατότητα ο υποψήφιος να δηλώσει συμμετοχή μόνο σε γραπτές εξετάσεις με δήλωση συμμετοχής στις προφορικές εξετάσεις σε πρότερη ή μεταγενέστερη ημερομηνία, ή και το αντίθετο. Διαφορετικά η εξέταση και των τεσσάρων δεξιοτήτων (Listening, Reading, Writing & Speaking) μπορεί να γίνει την ίδια μέρα χωρίς κανένα περιορισμό. Παρόλα αυτά αξίζει να τονίσουμε ότι η συμμετοχή σε όλες τις δεξιότητες είναι απαραίτητη για την αναγνώριση του πτυχίου από τον ΑΣΕΠ, κρατικούς φορείς και πανεπιστήμια. 


Ποιες είναι οι τεχνικές απαιτήσεις για να δώσω online εξέταση;


 • Υπολογιστής ή laptop ενημερωμένος στη τελευταία έκδοση Windows® 11, Windows® 10 (Windows 10S and Windows 11S δεν υποστηρίζονται), ή macOS High Sierra (10.13) ή μεταγενέστερο. 

 • Web κάμερα με δυνατότητα περιστροφής 360 μοιρών.

 • Ενσύρματα ακουστικά με ενσωματωμένο μικρόφωνο.

 • Πληκτρολόγιο & ποντίκι.

 • Αξιόπιστη σύνδεση στο internet τουλάχιστον 4mbs.

 • Εξοικειωθείτε με το λογισμικό εξέτασης, ExamShield, πρίν την ημέρα της εξέτασης και βεβαιωθείτε ότι ο εξοπλισμός σας λειτουργεί σωστά.


Ποιες είναι οι προϋποθέσεις που πρέπει να πληρεί ο χώρος εξέτασης;


 • Δεν επιτρέπονται σημειώσεις, εγχειρίδια και οποιαδήποτε ηλεκτρονική συσκευή.

 • Η εξέταση πρέπει να γίνει σε κλειστό χώρο, με πόρτα που μπορεί να κλείσει και που είναι ορατή από την web κάμερα του υπολογιστή.

 • Ο εξεταζόμενος πρέπει να είναι μόνος στο χώρο εξέτασης.

 • Πρέπει να υπάρχει επαρκείς φωτισμός καθόλη τη διάρκεια της εξέτασης για τον επιτηρητή να βλέπει καθαρά τον εξεταζόμενο.


Πώς μπορώ να εγγραφώ για online εξέταση;


Η εγγραφή στις online εξετάσεις Αγγλικών LanguageCert IESOL μπορεί να γίνει εύκολα με την αγορά voucher από την επίσημη ιστοσελίδα του φορέα LanguageCert. Για όσους υποψηφίους θα επιθυμούσαν να δώσουν τις εξετάσεις τους σε ένα εξεταστικό κέντρο, paper-based ή computer-based, μπορούν από την ίδια ιστοσελίδα να κάνουν μία αναζήτηση για το πλησιέστερο  πιστοποιημένο κέντρο στη πόλη διαμονής τους.

40 Προβολές0 Σχόλια

Πρόσφατες αναρτήσεις

Εμφάνιση όλων

Comments


bottom of page